Протягом останнього місяця невідомі майже щодня псують в Чорноморську зображення герба України
«Патріотизм — це любов. Люблять не за щось, а тому, що не можуть не любити. Не дивіться на Україну, як на землю своїх батьків. Дивіться на неї, як на землю своїх дітей. І тоді прийдуть зміни…», - Святослав Вакарчук.
Поки одні вважають, що змінити ситуацію в країні може спаплюжений герб України, інші – не втомлюються доводити протилежне.
На вихідних вандали кілька разів псували зображення герба України, яке знаходиться на паркані біля стадіону «Шкільний». Цей малюнок з’явився тут в непросте літо 2014 року. Тоді активісти та волонтери Чорноморська привели до ладу занедбану огорожу, намалювавши яскраві дитячі малюнки та жовто-блакитний герб України.

Та протягом цих кількох років завжди знаходилися бажаючі зіпсувати зображення Державного символу країни. Свого часу активісти організували чергування біля паркану, аби знайти вандалів. В жовтні 2014 року на гарячому було спіймано 62-річного мешканця Чорноморська.

Але після цього зображення герба України так і не залишили в спокою. Більше того, протягом останнього місяця невідомі, які вважають, що в сьогоднішньому стані України винне зображення державного герба, значно активізувалися. В суботу та неділю вандали кілька разів обливали фарбою багатостраждальний малюнок.

На сьогоднішній день активісти своїми силами відновили зображення та обіцяють робити це надалі.    

Фото: соцмережі
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!