Безкоштовний експрес-тест на рівень цукру в крові, вимірювання артеріального тиску – це та інше чекає відвідувачів локації «Охорона здоров’я» в рамках фестивалю «3 країни в Україну»
16 серпня з 12:00 до 18:00 у Приморському парку працювати майданчик «Охорона здоров’я». Тут всі бажаючі зможуть пройти експрес-тест на рівень цукру в крові, виміряти артеріальний тиск та приєднатися до активної руханки від учасників першого медичного табору в Україні, який працював на базі лікарні Чорноморська.
«Для здоров'я однаково необхідні чотири умови: фізичні навантаження, обмеження в харчуванні, загартовування, час відпочинку і вміння відпочивати. І ще п'яте - щасливе життя! На жаль, без перших чотирьох воно здоров'я не забезпечує», - казав український кардіолог Микола Амосов.

Активна руханка, корисні смаколики, вимірювання артеріального тиску, експрес-тести на рівень цукру в крові, відпочинок і, звісно ж, позитивні емоції – все це підготували для жителів і гостей міста чорноморські медики, які не зашилися осторонь проведення масштабного фестивалю «З країни в Україну».

З 12:00 до 18:00 у Приморському парку, на алеї справа від колонади, працюватиме локація «Охорона здоров’я», де всі охочі зможуть безкоштовно пройти експрес-тест на рівень цукру в крові та виміряти артеріальний тиск. Після проходження цих тестів організатори будуть пригощати відвідувачів локації корисними фруктами та овочами.

О 16:00 чорноморські медики разом з вихованцями першого в Україні медичного табору проведуть активну руханку, до якої зможуть приєднатися усі бажаючі.

Окрім цього, на майданчику буде працювати «Кабінет психолога», пройдуть майстер-класи, навколо локації висітиме інфографіка здорового харчування, правила рухової активності, опис симптомів інсульту та інфаркту та інш.

До речі, активно і весело провести час можна буде, відвідавши локацію «Молодь і спорт», що розташована в Екстрим парку. Бадмінтон, твістер, естафетний біг, метання м’яча, стрибки в довжину, алтимат-фризби, флорбол, змагання з воркауту –все це чекає на відвідувачів цього майданчика. Локація буде відкрита з 14:00 до 19:00.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!