У Чорноморську визначили лауреата літературної премії імені Василя Сагайдака
У вівторок, 12 листопада, відбулось нагородження учасників конкурсу за кращий твір на здобуття літературної премії імені нашого земляка, поета, перекладача та журналіста Василя Сагайдака. Цьогоріч заявки на участь у конкурсі подали шість місцевих авторів.
Вже третій рік поспіль у Чорноморську присуджується премія імені Василя Сагайдака. За умовами конкурсу автори подають літературні твори українською мовою, опубліковані окремими книгами, що побачили світ за останні п’ять років перед присудженням премії.

Цього року у конкурсі взяли участь 6 авторів:

1. Златослава Кушнір «Моя маленька ейфорія».
2. Олена Калита «Стежина через життя».
3. Алла Іванова «Оманливий клекіт».
4. Олена Боровська «Фантастична жінка».
5. Варвара Гоцуляк «Життя пройти, не поле перейти».
6. Володимир Сліпець «Там, де янголів нема...».




Переможця конкурсу визначало журі, до складу якого увійшли представники відділу культури, викладачі-літературознавці, представники ЗМІ, керівники бібліотечних установ міста. Звання «Лауреат літературної премії імені Василя Сагайдака» та грошову винагороду у розмірі 5 тисяч гивень отримала журналіст газети «Чорноморський маяк», авторка книги «Стежина через життя» Олена Іванівна Калита.



Учасникам конкурсу були вручені дипломи та пам’ятні подарунки – сувеніри з каменю від одеського майстра Юрія Матковського, а також збірки творів «Віч-на-віч з дорогою» від поета Василя Павленко, який став лауреатом премії ім. В.Сагайдака у 2017 році.



Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!