Уряд обмежив термін подання заявки у межах «єПідтримки» до 31 березня
Кабінет Міністрів обмежив термін подання заявки на отримання фінансової допомоги у межах «єПідтримки» до 31 березня 2022 року. Про це йдеться у постанові уряду №367 від 26 березня.
З 7 березня всі наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ, та ФОПи усіх груп із регіонів, де тривають активні бойові дії, можуть залишити заявку на отримання 6 500 грн допомоги.

Уряд виділив на такі виплати 21,45 мільярда гривень, що дозволяє виплатити допомогу 3,3 мільйонам людей. Станом на 22 березня заявки на отримання допомоги подали 3,1 мільйона українців. У перший день кошти виплатили 1,2 мільйона людей.

Як отримати кошти?

Для цього треба авторизуватися в «Дії» та обрати послугу «єПідтримка». Після цього слід обрати картку «єПідтримка». Якщо у вас її ще немає, тут ви можете дізнатися, як її оформити.

Далі треба натиснути «Отримати допомогу» й очікувати зарахування коштів. Ви можете подати заявку, навіть якщо вже отримали допомогу за вакцинацію проти коронавірусу. Отримати 6 500 грн «єПідтримки» зможуть і нещеплені громадяни.

У Мінцифри нагадують, що в програмі беруть участь усі банки, які підключені до «єПідтримки»: monobank, «Альфа-банк», «ПриватБанк», «А-Банк», «Ощадбанк», «Укргазбанк», Raiffeisen Bank, «Банк Восток», IdeaBank, izibank, «ПУМБ».

Кошти можна витрачати без обмежень, а також знімати в банкоматах або перераховувати на інші картки.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!