Економіка повинна працювати: українців закликали підтримати бізнес
Жителів України закликали підтримати бізнес, завдяки якому сьогодні працює економіка держави. Подробиці повідомив радник Миколаєвського міського голови, екс-депутат Чорноморської міськради Іван Сміренський.
Економічна активність в Україні внаслідок війни зупинилася на 3/4. Тобто 75% бізнесу тимчасово або на постійній основі припинили роботу.
«Під час війни важливий будь-який фронт, і особливо економічний. Наша економіка має працювати на всіх рівнях – від малого до великого бізнесів, особливо у регіонах, де сьогодні відносно спокійно. Інакше ми не зможемо перемогти», - підкреслив Іван Сміренський.

За його словами, працююча економіка – це гарантія соціальних виплат, заробітних плат, закупівля медикаментів, ліквідація наслідків вибухів та обстрілів, але головне – це утримання української армії, наших захисників.

«Всі ми повинні стояти на своїх кордонах: сплатіть комуналку, придбайте продукти, сходіть у перукарню та спортзал, випийте каву  в улюбленій кав'ярні – обіг грошей має працювати. Кожен на своєму місці, пам'ятаючи про всі заходи безпеки і дотримуючись їх, вже робить величезний внесок у перемогу», - підкреслив Іван Сміренський.

Він наголосив, що всі українці сьогодні працюють над однією спільною історичною подією, яка вже є неминучою - перемогою.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!