Ранковий ракетниий удар по Одещині: пошкоджено об'єкт туристичної інфраструктури
В понеділок, 16 травня, в Одеській області повідомили про вибухи. У цей час повідомлення про повітряну тривогу зазвучали у більшості областей України – переважно у центральній, південній та північній частині держави.
Сирени на Одещині прозвучали близько 8:40, а вже трохи більше ніж через пів години з'явилась перша інформація про ймовірні вибухи.

Пізніше в ОК "ПІВДЕНЬ" повідомили":
"Внаслідок ракетного удару по Одещині літаками стратегічної авіації, уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновані будівлі, спалахнула пожежа. На місці працюють рятувальники і слідчо-оперативна група. Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає у мирних мешканців. Попередньо,  постраждалі 2 дорослих і важко поранена маленька дитина. Решта інформації уточнюється".

Нагадаємо, лише кілька днів тому Одеська область потрапила під ворожий ракетний обстріл. Тоді, за словами голови ОВА Максима Марченка, під удар потрапив один з районів області.

Марченко повідомив, що мета ворога – зруйнувати інфраструктура настільки, щоб зробити її непридатною до використання. Проте відсіч цьому дають українські Повітряні сили.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!