У Кароліно-Бугаз на узбережжі підірвалась міна
У курортному селищі Кароліно-Бугаз на узбережжі підірвалась міна. Подробиці повідомила начальниця прес-центру Cил оборони Півдня України Наталія Гуменюк.
На одному із пляжів Одещини чоловіча компанія вирішила відпочити, незважаючи на заборону і попередження про мінну небезпеку вздовж всього чорноморського узбережжя та прибережних вод.

Під час запливу в морі один з відпочивальників підірвався на невстановленому вибуховому пристрої, його тіло витягли на берег без ознак життя. Другий плавець отримав контузію і легкі подряпини, від госпіталізації відмовився.

Офіційне командування "Південь" котре нагадує прои попередження про мінну небезпеку - це не жахачки військових і не перешкода відпочинку. Це реальна турбота про збереження ваших життів. Відпочинемо разом після Перемоги!

Нагадаємо, в Одеській області поки не планують відкривати пляжі. Все через велику кількість вибухонебезпечних предметів в акваторії та ймовірну загрозу з моря. Тому, зваживши усі ризики, у ДСНС прийшли до висновку, що це занадто небезпечно, й купатися не можна.

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ 

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!