Зачиняти магазини, ринки та всі підприємства: мер Чорноморська закликав містян не ігнорувати повітряну тривогу
Мер Чорноморська Василь Гуляєв вкотре закликав мешканців міста не ігнорувати сигнал повітряної тривоги. Про це та інше він повідомив в своєму традиційному відеозверненні.
Небезпека ракетних обстрілів у всій Одеській області залишається високою, тож міська влада Чорноморська закликає не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та дотримуватися правил комендантської години.
"Коли лунає сирена, всі мають бути максимально обережними і виконувати існуючі вимоги сьогодення. Особливо я звертаюсь до підприємців, які мають всі приписи і знають, що робити. Я, мабуть, ще окремо дам своє розпорядження як мера з цього приводу. Ще раз наголошую: звучить сигнал повітряної тривоги, а значить потрібно закрити магазини, ринки та інші підприємства. Насамперед, сьогодні треба берегти свої життя, бо це найголовніше", - підкреслив мер Чорноморська Василь Гуляєв.

Зазначимо, повітряна тривога оголошується тоді, коли сили ППО сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку повітряного простору України. Або ж є підтвердження запуску тактичних чи балістичних ракет. Точне місце влучання ракети та який саме населений пункт атакує літак одразу визначити – складно. Тому сирени вмикають щоразу, як з’являється загроза.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!