В Одеській області опікуни тримали 7-річну дитину на ланцюгу
Правоохоронці Одещини розпочали досудове розслідування за фактом катування, незаконного позбавлення волі та домашнього насильства щодо дитини. Подробиці повідомили в прес-службі Нацполіції.
За інформацією правоохоронців, в інтернет-мережі було виявлено відео, на якому малолітня дитина сиділа на землі, прив’язана за ногу до опори металевим ланцюгом.

Ним виявився семирічний хлопчик, що проживає у Березівському районі разом з рідною тіткою та її родиною, яка взяла опіку над племінником після смерті рідних батьків.

Дядько хлопця пояснив, що прив’язав його, поки дружини не було вдома, бо той нібито робить шкоду, не слухається і тікає з дому. Зі слів сусіда, який зняв подію на телефон, він був свідком неодноразового вчинення домашнього насильства щодо дитини. Однак подія з ланцюгом сталася ще в червні - тоді чоловік до поліції не звернувся, бо не хотів псувати стосунки з сусідами.

Хлопчика тимчасово влаштували до лікарні. Наразі вирішується питання про його подальшу долю.

Поліцейські внесли відомості до ЄРДР за трьома статтями КК України: ст. 126-1 (Домашнє насильство), ч. 1 ст. 127 (Катування), ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вчинені щодо малолітнього).

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!