Компанія Risoil відновила будівництво пірса в порту «Чорноморськ»
Risoil продовжує будувати пірс в порту «Чорноморськ». Про це повідомляє прес-служба компанії.
Наразі триває активний монтаж металоконструкцій, також йде поставка необхідного обладнання для повного завершення об’єкта.
«Запуск пірса дозволить не лише збільшити вантажообіг та нарахування до бюджетів різних рівнів, а й стане початком нового етапу розвитку всього порту «Чорноморськ», — підкреслюють в Risoil.

Нагадаємо, компанія починала роботи навесні минулого року, але 24 лютого 2022 року їх зупинила. Після вимушеної піврічної перерви будівництво відновились.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
pis
pis
6 грудня 2023 12:16
Потрібне обладнання для портів Пересувний корабельний навантажувач “СТРЕЛА” https://pis.com.ua/uk/peredvizhnoj-korablepogruzchik-strela/. сновним завданням конвеєра "Стріла" є навантаження зерна та продуктів його переробки, і він вирізняється від інших стрічкових пересувних конвеєрів своєю зручністю та мобільністю. Цей конвеєр спроектований для ефективного завантаження різноманітних сипучих матеріалів на морські (річкові) судна.
менеджер
менеджер
24 лютого 2024 14:49
Також для портового господарства буде доречним обладнання https://com3s.com/uk/category/elevatornoe-oborudovanie/container-unloaders-uk/ для розвантаження і завантаження 20 та 40 футового контейнерів.