У Чорноморську готель "Моряк" придбало ТОВ з м. Южне
У понеділок, 28 листопада, пройшов онлайн-аукціон з продажу у Чорноморську готелю "Моряк". Об'єкт придбало ТОВ з м. Южне "Южспортінвест".
Перший онлайн-аукціон з продажу готелю «Моряк» мав відбутись 9 листопада, але охочих взяти в ньому участь не виявилось.

Тоді аукціон перенесли на понеділок, 28 листопада, при чому стартову ціну з продажу зменшили вдвічі. Цього разу на участь в торгах подали заявки 12 бажаючих.



Переможцем аукціону стало ТОВ з Южного з "Южспортінвест", засноване 1 червня 2006 року. Серед його основних видів діяльності: надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна; роздрібна торгівля деталями та приладдям для автотранспортних засобів; оптова торгівля м'ясом і м'ясними продуктами; оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами.

Серед засновників компанії фігурують прізвища з родини Круків - Вячеслава Крука, брата начальника Одеської РВА - Юрія Крука та його дружини Світлани Крук.

Готель площею 6 тис. 827,1 кв. м придбали за майже 31 млн грн.

Тепер переможець має протягом 7 робочих днів на підписання протоколу і ще 13 робочих днів на оплату. Після цього буде укладено договір-купівлі продажу.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
jhon bill set
jhon bill set
24 листопада 2023 16:45
Various discounts available, making justice accessible to all. [url=https://www.faustoatilanobailbonds.com/]Fausto Atilano[/url]
farhan
farhan
24 грудня 2023 12:32
Users should consider the potential impact of supporting unauthorized platforms on the creators and the webtoon industry as a whole.
https://www.newtokki.net/
morgan3
morgan3
15 січня 2024 13:29
Recrutamento estratégico https://simcarreira.com.br/recrutamento-estrategico Specialists with networking and experience can make a difference in strategic recruitment.