Труп у тумбі на смітнику: поліцейські затримали вбивцю 32-річної жінки з Чорноморська
Правоохоронці встановили та затримали чоловіка, який вбив 32-річну мешканку Чорноморська та сховав її тіло у меблевій тумбі на майданчику зі сміттєвими контейнерами. Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП України в Одеській області.
За підозрою у вбивстві жінки затримали 33-річного мешканця Чорноморська, а розшукали його у Миколаєві, де він переховувався від поліції.

Нагадаємо, 12 липня на майданчику зі сміттєвими баками на вулиці Олександрійській у Чорноморську в меблевій тумбі виявили замотане в килим тіло жінки зі слідами насильницької смерті.

Згідно з попередніми висновками, її задушили.

Як виявилося, у ніч з 8 на 9 липня вона була в гостях у знайомого, вони випили та посварилися, під час скандалу чоловік задушив подругу.

Більше трьох днів він вирішував, куди подіти її труп, а коли зрозумів, що далі тіло тримати в квартирі небезпечно, не придумав нічого кращого, ніж сховати його у тумбу та винести до баків для сміття.

Його розшукали на автостанції у Миколаєві та затримали, повідомивши про підозру у умисному вбивстві за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу. Йому загрожує до 15 років в’язниці, за клопотанням слідчих суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!