Житель Чорноморська, який побив двох жінок та утримував їх разом з власною дитиною у квартирі, постане перед судом

У Чорноморську судитимуть чоловіка, який побив двох жінок та утримував їх разом з дитиною у квартирі. Йому загрожує до п'яти років ув'язнення. Подробиці повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одещини.

Подія відбулася влітку минулого року в мікрорайоні "Кольоровий бульвар".

Житель Чорноморська побив колишню цивільну дружину та її матір, а потім зачинив їх в квартирі, погрожуючи фізичною розправою.

Крики про допомогу почули люди на вулиці і подзвонили у правоохоронні органи.

Поліцейські провели спецоперацію по звільненню заручників, а зловмисника затримали.

У ході досудового розслідування, правоохоронці встановили, що чоловік на ґрунті ревнощів до своєї колишньої співмешканки вирішив з’ясувати з нею стосунки.

Зловмисник взяв молоток і пішов до квартири її батьків, оскільки знав, що вона з дитиною проживає у них. Дочекався, поки жінка буде виходити на вулицю та відчинить двері, і в слушний момент увійшов в оселю та декілька разів ударив молотком та кулаками її та її матір. Зачинив вхідні двері на ключ, а потерпілих заштовхав на кухню.

Після довгих перемовин з поліцейськими, правопорушник відпустив спочатку літню жінку, а потім вже і колишню співмешканку з дитиною.

Доньку чоловік не чіпав. Її ж матері лікарі діагностували тілесні ушкодження у вигляді забійної рани голови, губи, крововиливів, синців на обличчі, кисті та плечі, а бабусі – відкритий перелом кісток носа, різану рану передпліччя, забої м’яких тканин обличчя та грудної клітки. За висновками судово-медичної експертизи, спричинені жінкам тілесні ушкодження відносяться до категорії легких.

Зібравши достатньо доказів, слідчі висунули фігуранту обвинувачення за ч. 2 ст. 125 КК України в умисному легкому тілесному ушкодженні, що спричинило короткочасний розлад здоров'я, та за ч. 2 ст. 146 того ж кодексу у незаконному позбавленні волі, вчиненому щодо двох чи більше осіб, у тому числі щодо малолітньої.

Максимальне покарання, яке загрожує обвинуваченому, – позбавлення волі до п’яти років. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!