На Одещині знайшли дівчинку, яка викладала в мережу жорстокі відео знущання над собаками

Собаку, відео знущання з якого 12-річна господиня виклала в Інтернет, забрали у власників і передали до притулку. Більше деталей про інцидент повідомили в Нацполіції в Одеській області.

Як виявилось, цьому відео вже два роки, а його учасники — дівчинка з Подільського району та її пес Бек, який сьогодні виглядає цілком здоровим.

Дівчинка лезом поранила пса так, щоб у нього йшла кров, при цьому коментувала послідовність своїх дій.

З'ясувалося — пса сім'я забрала з вулиці, а відео знущань власниця опублікувала в закритому телеграм-каналі. Відкритими соціальними мережами відео почало «гуляти» тільки зараз.

На той час дівчині було 12 років, тобто вона не досягла віку, з якого настає кримінальна відповідальність за вчинений злочин. Тому поліцейські клопотатимуть у суді про застосування щодо неї заходів виховного характеру. Дівчинка виховується в повній сім'ї, яка раніше не потрапляла в поле зору правоохоронців і характеризується за місцем проживання позитивно.

Мати пояснила, що ніколи не помічала за донькою жорстокості. Вони прихистили двох собак і доглядали за ними. Сама ж дівчина щодо свого вчинку сказала: повторила дії, які побачила в Інтернеті.

У сім'ї вилучили обох собак і передали на обстеження ветеринару, а потім до притулку.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!