Житель Молодіжного зберігав вдома цілий склад зброї та вибухівки

У Молодіжному затримали чоловіка, який п'яним їздив селом і зберігав удома цілий арсенал. Про інцидент розповіли у поліції Одеської області.

Нетверезого водія зупинили патрульні, які помітили, як під час складання адмінпротоколу, порушник викинув із салону гранату, схожу на РГД-5.

Після її вилучення поліцейські провели обшук у порушника  вдома – там правоохоронці виявили ще 260 набоїв різного калібру, корпус ручної наступальної осколкової гранати із запалом, 40 капсулів-детонаторів, кілька мінних підривачів, електродетонаторів, модернізованих спрощених підривників, гранатометних пострілів, порох та вогнепровідний шнур.

Увесь арсенал скерують на експертизу.

Зберігача зброї затримали і помістили під цілодобовий домашній арешт.  За носіння та зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів йому загрожує від трьох до семи років тюрми.

Наразі правоохоронці з’ясовують, звідки у чоловіка бойові припаси та вибухові речовини і з якою метою він їх зберігав. Крім того, за п’яне водіння порушник сплатить штраф у розмірі 17 тис грн, а також не матиме права керувати автівкою протягом року.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!