15 березня - чорний день Одеси: через ракетний удар в місті є руйнування та найбільша кількість загиблих з початку війни

П'ятниця, 15 березня 2024 року ввійде в історію як день, у який Одеса зазнала найбільш численних людських втрат через російський обстріл. Кількість жертв зросла до 19 людей, ще 55 людей з пораненнями у лікарні.

15 березня близько 11 години ранку ворог здійснив ракетний удар по Одесі, а через невеликий проміжок часу атака повторилась знову.

За даними Сил оборони Півдня України, ворог вдарив балістикою по Одесі, випустивши з тимчасово окупованого Криму ракети Іскандер-М.

Внаслідок ракетної атаки по об’єктах цивільної інфраструктури міста зруйновано триповерхову будівлю рекреаційного об’єкта, пошкоджено щонайменше 10 приватних будинків, станцію техобслуговування, газопровід низького тиску, автівки швидкої допомоги та пожежно-рятувальні автомобілі.

Станом на 16.20 кількість жертв внаслідок російської ракетної атаки зросла до 16 людей, серед них 8 рятувальників.  Ще 55 людей з пораненнями у лікарні.

Кількість загиблих внаслідок ракетного удару по Одесі збільшилась до 19. Це інформація станом на 17:00, повідомив генпрокурор Андрій Костін. 

У суботу, 16 березня, в Одесі оголошено День трауру. 

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!