У лікарнях Одещини перебувають 15 людей, поранених внаслідок атак ворога протягом останніх днів

У лікарнях Одеси та області продовжують перебувати 15 людей, які були поранені внаслідок російських ракетних атак по регіону 29, 30 квітня та 1 травня. Про це 7 травня повідомив голова ОВА Олег Кіпер.

У важкому стані наразі п?ятеро людей, серед яких 4-річна дівчинка, яка була поранена під час атаки на узбережжя Одеси 29 квітня. Ще десятеро дорослих перебувають у стані середнього ступеня важкості.

Атака 29 квітня

Повітряну тривогу в Одесі оголосили о 18:24, за чотири хвилини після цього, о 18:28, пролунав потужний вибух. У Повітряних силах попередили про загрозу застосування балістичного озброєння.

29 квітня станом на 22:00 було відомо про 32 поранених людей, 25 перебували у лікарнях, серед них двоє дітей та вагітна. Дівчинка, якій немає й п?яти років, у вкрай важкому стані. Ще шестеро дорослих також в реанімації, повідомляв тоді голова ОВА Олег Кіпер.

За словами речника Сили оборони півдня Дмитра Плетенчука, тип озброєння, яким атакували місто, встановлюють, для цього проводитимуть експертизу.

Атака 30 квітня

Повітряну тривогу в регіоні оголосили о 23:27. Через декілька хвилин в Повітряних силах попередили, щоб жителі Одеси терміново пройшли в укриття. О 23:31 та о 23:46 у місті пролунали потужні вибухи.

Внаслідок російської атаки загинули троє людей, ще троє отримали поранення. У Приморському районі пошкоджень зазнали житлові будинки, у них вибито вікна та двері.

Армія РФ атакувала Одесу трьома балістичними ракетами "Іскандер-М", повідомив речник Повітряних сил Євлаш.

Атака 1 травня

Повітряну тривогу в регіоні оголосили о 21:55. Через декілька хвилин в Повітряних силах попередили про загрозу застосування російською армією балістичного озброєння. О 21:58 у місті пролунали два вибухи. Відбій дали о 22:26.

Російська армія атакувала місто балістикою. Поцілили у сортувальний центр "Нової пошти". Одну людину шпиталізували, ще 13 надали допомогу на місці.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!