У Чорноморська з’явилось ще одне місто-побратим

У п’ятницю, 31 травня, у Чорноморську пройшла церемонія підписання Договору про встановлення побратимських зв’язків між містом Чорноморськ та містом Хинчешти (Республіка Молдова). Подробиці повідомив мер Василь Гуляєв. 

У церемонії взяли участь представники міста Хинчешти (Республіка Молдова): пан Олександр Ботнар, мер міста Хинчешти, пан Вартоломей Тудор, віце-мер міста Хинчешти, пан Коваш Георге,  директор муніципального підприємства, пан Кіріак Штефан – економічний агент.

«Сьогодні була підписана угода про тісну взаємовигідну співпрацю між нашими містами. Ця подія є дуже знаменною і доленосною для нас, оскільки підписання Договору з Хинчешти – важливий крок у розвиток міжнародних зв'язків та зміцнення дружби між народами України та Молдови, які давно пов'язують тісні партнерські відносини, а наша плідна співпраця розширить та поглибить їх. Хинчешти та Чорноморськ – це два міста, які, незважаючи на свою географічну віддаленість, мають багато спільного: ми живемо своїми унікальними культурними традиціями, зберігаємо та примножуємо свою спадщину. Виноградники Хинчешти та морські пляжі Чорноморська – це символи, що найкраще характеризують ці міста. Одне втілює дух землі, інше – дух моря.Незважаючи на всі перешкоди, що стояли на шляху до України, ризики та небезпеки, які несе збройна агресія росії на нашу землю, ми вдячні пану Олександру Ботнарю та його колегам за візит до Чорноморська», - підкреслив Василь Гуляєв. 

З цього моменту починається новий етап дружби та співробітництва між Чорноморськом та Хинчешти.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!