У Чорноморську затримали 17 річного юнака та його подругу за торгівлю наркотиками

Правоохоронці затримали двох жителів Чорноморська 17 та 19 років за торгівлю наркотиками. Подробиці повідомили в пресслужбі Нацполіції в Одеській області. 

Під час патрулювання вулиць Чорноморська у комендантську годину поліцейські зупинили 17-річного хлопця, який вів себе досить підозріло. Правоохоронці провели поверхневий огляд речей юнака і виявили в його сумці наркотичні речовини.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила липкі стрічки, ваги, гирі, порожні зіп-пакетики та більше пів сотні пакуночків з пігулками і різними кристалічними речовинами. Уміст двох із них перевірили за допомогою експрес-тесту, що підтвердив їх належність до наркотичних засобів.

За місцем проживання юнака провели невідкладний обшук, в ході якого виявили ще низку пакуночків з кристалічними речовинами, речовиною рослинного походження та пігулками, а також електронні ваги, мобільний телефон та інші речі.

Поліцейські з'ясували: речовини придбала 19-річна знайома хлопця, до якої він мав їх доставити, аби в подальшому разом розфасувати, підготувати до продажу і збувати.

 

Хлопця затримали в порядку ст. 208 КПК України, а дівчину встановили і затримали вранці того ж дня. За місцем її проживання провели санкціонований обшук і також виявили один пакетик з кристалічною речовиною. 

Усі вилучені речовини поліцейські скерували на експертизу для встановлення походження та ваги.

Обом фігурантам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 307 КК України, а саме у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. За цей злочин їм загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 


Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!