За кілька місяців роботи директорка «Чорноморського міського центру первинної медико-санітарної допомоги» Ольга Волкова отримала більше 200 тис. грн. заробітної плати

Ольга Волкова, яка з квітня цього року очолює комунальне некомерційне підприємство «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», за два з половиною місяці на новій посаді отримала більше 200 тис. грн заробітної плати. Такі відомості «Чорноморська інформаційна служба» отримала від самого КНП на відповідний запит. 

Згідно з отриманої інформації, Ольга Волкова в кріслі директора комунального некомерційного підприємства «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», за пів місяця квітня отримала – 20 887 грн, у травні – 116 156 грн, а в червні – 95 194 грн. 

Зазначимо, на нову посаду Ольгу Волкову призначили у середині квітня. Сам «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» на базі міської поліклініки було створено на початку лютого 2022 року, з тих пір заробітна плата його очільника зазнавала різких змін. 

 

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!