Комік з Чорноморська та ветеран війни перевірили центр Одеси на доступність для людей на колісному візку

Тревел-шоу, у якому ветеран російсько-української війни Олександр Терен разом з українськими відомими людьми на кріслах колісних відвідує різні міста України та випробовує їх на доступність, відвідало й Одесу. Випуск зняли разом з актором-гумористом Марком Куцеваловим, який відіграв роль тата з дитячим возиком. 

Концепція програми «Відвал ніг» відома поціновувачам: ветеран російсько-української війни Олександр Терен, автор книги «Історія впертого чоловіка», який через втрату ніг пересувається в колісному кріслі, тестує доступність для візка того чи іншого українського міста.

"Одеса змінилась за ці 2,5 роки повномасштабної війни, як і ми всі. У неї за 5 хвилин може змінитися настрій, ейфорію від побаченого моря може змінити апатія від ракетного обстрілу. Одеса, як ніколи, відчуває ці емоційні хвилі", - підкреслив Олександр Терен.

З ним зазвичай «екскурсію» проходить відомий представник сьогодення – у випадку Одеси «запрошеною зіркою» став стендап-комік з Чорноморська Марк Куцевалов, який збирав гроші на автівки для військових під час пішого походу Україною. 

"Одеса - тут пройшло моє становлення, тут я писав свої перші жарти, тут проходили мої перші виступи", - зазначив Марк Куцевалов.

Сам Марк нещодавно став батьком, тож «тестував» одеські дороги за допомогою візка.

Олександр та Марк побували на Привозі та автостанції «Старосінна», у відділенні одного з банків, на дитячому майданчику, а тако на інклюзивному пляжі.

Попри те що тема доступності не дуже весела, ведучі зробили одеський випуск легким для сприйняття. Тим не менш вони показали складнощі які зустрічає людина на візку на наших дорогах.

А ще на власні очі побачили збиття російської ракети засобами ППО.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!