У Чорноморській лікарні буде відповідальна особа за харчування військових

На Одещині після скандалу з голодуванням бойового медика, який скаржився на погане харчування та умови в психлікарні, керівництво області вирішило ввести персональну відповідальність за харчування військовослужбовців, які проходять лікування в медзакладах. Відповідне рішення ухвалили на селекторній нараді з керівниками медичних закладів, де обговорювалися питання забезпечення медичної допомоги військовим.

На нараді було визначено, що генеральні директори медзакладів несуть персональну відповідальність за дотримання стандартів лікування та харчування військовослужбовців.

Також було вирішено призначити в кожному медзакладі відповідальну особу за комунікацію з військовими, яка буде оперативно реагувати на їхні потреби та вирішувати проблеми, що виникають під час лікування.

Крім того, щотижня будуть проводитися наради з обговорення проблем, які виникають у комунікації, лікуванні та супроводі військових, які проходять лікування в цивільних закладах охорони здоров’я.

Також буде створено резерв лікарських засобів і виробів медичного призначення для забезпечення безперебійного надання медичної допомоги військовослужбовцям.

Нагадаємо, бойовий медик Петро Конопля минулого тижня оголосив голодування, протестуючи проти поганого харчування та умов перебування в одеській психлікарні.
Після цього Одеська ОВА обіцяла поліпшити харчування в психлікарні, перевівши її на кейтеринг і забезпечивши продуктами від супермаркетів.

Запровадження персональної відповідальності за харчування військових – це спроба уникнути повторення подібних скандалів та покращити умови перебування та лікування військових в медичних закладах області.

Підписуйся на "ЧІС" у FacebookTelegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 


Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!