Біля Чорноморська сталась смертельна аварія: встановлюють особу загиблої жінки

10 вересня вночі на трасі Одеса – Чорноморськ в межах села Лиманка легковий автомобіль на смерть збив жінку. Про це повідомили в ГУНП Одеської області.

Попередньо поліцейські встановили, що 38-річний водій легковика «ВАЗ», рухаючись у напрямку Одеси, на неосвітленій ділянці здійснив наїзд на наразі невстановлену жінку віком 30-40 років, яка йшла по проїжджій частині дороги. Потерпілу з різними тілесними ушкодженнями доправили до лікарні, де вона, на жаль, померла.

Водія перевірили на стан алкогольного сп'яніння, він був тверезий.

Слідчі внесли відомості до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 КК України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Цей злочин карається позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

У рамках провадження встановлюється особа загиблої та повні обставини події. Транспортний засіб поміщений на арештмайданчик.

Підписуйся на "ЧІС" у FacebookTelegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!