Унаслідок атаки по Чорноморській громаді пошкоджено більше 100 будинків: куди звертатись за допомогою

У суботу, 14 вересня, пізно ввечері ворог атакував Чорноморську громаду балістичною ракетою з касетною бойовою частиною. Пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. 

Як повідомив мер Чорноморська Василь Гуляєв, унаслідок атаки по Чорноморську руйнування різного характеру зазнали близько 100 будинків. 

«Наразі дуже важливо допомогти тим, хто взагалі залишився без даху над головою. Сьогодні ми вирішили виділити з місцевого бюджету кошти, щоб ці люди змогли орендувати для себе тимчасове житло. Хочу звернутись до всіх, хто постраждав, вам необхідно до четверга  прийти до міськради та написати заяву на матеріальну допомогу. Ми поспішаємо, адже хочемо якнайшвидше провести ці рішення через фінансову комісію та сесію, щоб постраждалі змогли отримати підтримку від міста. Також наші співробітники роблять все можливе, щоб вся необхідна допомога буда отримана і від держави. Хочу подякувати всім, хто вчора під страшною зливою допомагав тим, хто постраждав», - підкреслив Василь Гуляєв.

Нагадаємо, під час проведення обстеження наслідків ракетного удару виявлені тіла двох загиблих: чоловіка та жінки 66-ти та 62 років. Також постраждала 65-річна жінка. ЇЇ госпіталізували у стані середнього ступеню важкості.

Підписуйся на "ЧІС" у FacebookTelegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!