В Олександрівці чоловік до смерті побив знайому через борг у 1000 грн

Житель Олександрівки до смерті побив подругу, якій винен був 1000 грн. Подробиці повідомили в пресслужбі Нацполіції в Одеській області. 

Подія сталася увечері 3 квітня в Олександрівці. Раніше судимий за умисне вбивство чоловік у себе вдома влаштував застілля зі своєю знайомою. 

Під час вживання алкогольних напоїв між ними виникла сварка з приводу того, що він заборгував їй тисячу гривень і не хотів віддавати. 

У ході конфлікту господар почав бити гостю кулаками, а потім, коли та вже лежала у безпорадному стані, продовжив наносити численні удари ногами. Схаменувшись, зловмисник викликав «швидку» потерпілій. Але, на жаль, вона померла під час госпіталізації.

За результатами проведеної судово-медичної експертизи, смерть жінки настала унаслідок численних травм голови, грудної клітки, черевної порожнини, розриву печінки і селезінки, шоку. 

Чоловіка  затримано, йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 121 КК України, тобто в умисному тяжкому тілесному ушкоджені, небезпечному для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілої. Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

ФОТО ІЛЮСТРАТИВНЕ

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!