У Чорноморську виконком ухвалив рішення про підвищення тарифу на воду

У четвер, 30 травня, у Чорноморську відбулось засідання виконавчого комітету. Його члени ухвалили рішення щодо підвищення тарифу на послуги з централізованого водопостачання та послуги централізованого водовідведення.

Тепер у Чорноморську діятимуть такі тарифи на послуги КП «Чорноморськводоканал»:

а) на послуги з централізованого  водопостачання:

- споживачі, які  є суб'єктами  господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення платитимуть — 12,72 грн/м3 (з ПДВ) (оптові покупці). Зростання складає 12,8%  або 1,44 грн./м3 (з ПДВ); 

- для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення —  29,46 грн/м3 (з ПДВ). Зростання складає 33,1% або 7,32 грн./м3 (з ПДВ).

б) на  послуги  з централізованого водовідведення:

- споживачі, які  є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення платитимуть —  20,64 грн/м3 (з ПДВ) (оптові покупці). Зростання складає 65,0% або 8,13 грн./м3 (з ПДВ).

- для споживачів, які не є суб'єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення — 35,52 грн/м3 (з ПДВ). Зростання складає 80,8% або 15,87 грн/м3 (з ПДВ).

Таким чином тариф на централізоване водопостачання та водовідведення для звичайних споживачів становить 64,98грн/м3 (з ПДВ). До цього тариф був 41,79 грн/м3 (з ПДВ)  - підвищення на 23.19 грн.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 


Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!