Жителі Чорноморська прийшли до мерії через ситуацію з відключенням світла у місті

У середу, 17 липня, жителі Чорноморська прийшли до мерії, аби задати місцевій владі питання щодо відключення світла. Подробиці повідомив мер міста Василь Гуляєв.

Останнім часом мешканці Чорноморська все частіше почали перекривати в'їзд у місто, причина таких дій - відключення світла.

17 липня зранку з цим проблемним питанням чорноморці прийшли до мерії.

"Сьогодні люди озвучували проблеми щодо зміни графіків та ситуації, яка склалася в будинках, які повністю залежать від електроенергії. Вже підготовлено звернення міської ради до ДТЕК щодо не відключення або зменшення часу відключення електроенергії в багатоповерхових житлових будинках, які не підключені до газопостачання та знаходяться на території громади. Вкотре хочу нагадати, що графіки складає не місто, від нас взагалі нічого не залежить. Також було озвучено питання щодо гучної роботи генераторів біля житлових будинків. Це ми також беремо на контроль, закликаю всіх поважати один одного - ми всі живемо в одному місті. Також хочу нагадати про міську програму щодо 90% компенсації вартості генераторів, які придбали кооперативи чи ОСББ. У понеділок, 22 липня, ми ще раз зберемо всіх зацікавлених осіб і нагадаємо умови роботи цієї програми. Сьогоднішня зустріч пройшла дуже конструктивно. Хочу зазначити, що перекриття вулиць нічого не дасть, лише створить додаткові незручності і так втомленим мешканцям міста", - зазначив Василь Гуляєв.

Пізніше, голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що це піар на відключеннях світла, а людей на мітинг виводив один з місцевих депутатів.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!