У Чорноморську жодне ОСББ та ЖБК не виявило бажання взяти участь в програмі з 90% компенсації вартості закупівлі генераторів

На сьогодні у Чорноморську працює міська програма з з 90% компенсації вартості закупівлі генераторів для ОСББ та ЖК. Однак бажаючих скористатись нею нема.

У понеділок 22 липня о 9:00 на другому поверсі в залі засідань виконкому відбудеться нарада з питання придбання генераторів та забезпечення життєдіяльності будинків.

Запрошуються голови правління ОСББ та ЖБК, а також керівники управляючих компаній.

Планується продовження дії міської цільової програми 90% компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб ОСББ та ЖБК.

У міській раді зазначили, що в період дії програми 2022/2023 роки жодне ОСББ не виявило бажання взяти участь в ній та скористатися можливістю отримати від міста допомогу - компенсацію за придбаний генератор - 90% від його вартості.

Нагадаємо, у середу, 17 липня, жителі Чорноморська прийшли до мерії, аби задати місцевій владі питання щодо відключення світла. Пізніше, голова Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що це піар на відключеннях світла, а людей на мітинг виводив один з місцевих депутатів.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 


Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!