У Чорноморську 40-річний одесит вкрав у дитини велосипед

Раніше судимий житель Одеси вкрав у 9-річної жительки Чорноморська велосипед. Подробиці повідомили в пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

41-річний житель Одеси, гуляючи Чорноморськом, побачив біля входу в магазин спортивний велосипед, який належав 9-річній дівчинці. Поки дитина скуповувалась з мамою в крамниці, зловмисник пошкодив захисний ланцюг на двоколіснику і поїхав на ньому.

Невдовзі жінка сповістила про подію в поліцію. Загальна сума заподіяного родині збитку склала майже 10 тис. грн. 

Правоохоронці оперативно встановили та розшукали правопорушника. Він відбув у місцях позбавлення волі п’ять з половиною років за грабіж та розбій. Викрадений велосипед чоловік продав перехожому, а виручені кошти витратив.

Слідчі висунули обвинувачення у таємному викраденні чужого майна, тобто у крадіжці, вчиненій в умовах воєнного стану, зокрема поєднаній з проникненням у сховище та скоєній повторно. Обвинувальні акти за ч. 4 ст. 185 КК України були скеровані до суду.

Матеріали відносно чоловіка суд вже розглянув, визнав його винним у крадіжці і призначив покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі. Також суд зобов’язав засудженого відшкодувати завдану потерпілій майнову шкоду. 

Підписуйся на "ЧІС" у FacebookTelegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!