У Чорноморську затримали чоловіка, який серед білого дня пограбував 72-річну жінку

У Чорноморську правоохоронці відправили на лаву підсудних чоловіка, який пограбував літню жінку. Подробиці повідомили в пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

Подія сталась минулого тижня. 72-річна жителька Чорноморська повідомила в поліцію про те, що, коли вона поверталась додому, невідомий чоловік напав на неї в під’їзді, розірвав ланцюжок, що був на ній, і втік із золотими підвіскою та хрестиком.

Пенсіонерка описала нападника, і правоохоронці того ж дня встановили його та розшукали. Ним виявився 29-річний місцевий мешканець, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення низки майнових злочинів та хуліганство, за які загалом відбув за ґратами 15 років.

Поліцейські з’ясували, що фігурант нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. У день пограбування жінки, він сидів біля будинку, в якому вона проживає, а коли помітив на ній золоті прикраси, вирішив ними заволодіти. Чуже майно вартістю 30 тисяч гривень зловмисник продав. 

Зловмиснику висунули обвинувачення за ч. 4 ст. 186 КК України у відкритому викраденні чужого майна, тобто грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану.

Чоловіку загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 


Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!