У Чорноморську відкрився Центр підтримки ветеранів та інвалідів війни

У середу, 11 вересня, у Чорноморську відбулось відкриття приймальні Центру підтримки ветеранів та інвалідів війни. Тут наші земляки-захисники України зможуть отримати юридичну, психологічну консультаційну підтримку та багато іншого. 

Спеціалізований Центр відкрила ГО «Альянс захисту прав військовослужбовців, ветеранів війни і військової служби», яка працює у нашому місті вже більше півтора року. На сьогодні до складу громадської організації входять близько сотні захисників України, очолює її Олег Чайковський.

 Тут активно надають різного роду допомогу нашим землякам-захисникам України.

«Ми хочемо підтримати інвалідів, ветеранів війни, хлопців, які зараз воюють і які повертаються, бо проблем у кожного з низ насправді вистачає. У нас будуть працювати і юристи, і психологи, надаватимемо різні консультації, окремий акцент хочемо зробити на оздоровлення. Вже зараз ми створили спеціальний чат, де наші хлопці задають питання, які їх хвилюють, або озвучують свої проблеми, і ми в режимі онлайн намагаємось допомогти.  Щоб приєднатись до нашої організації чи отримати допомогу у Центрі, достатньо лише бажання, чекаємо на всіх», - поділився Вячеслав Сопільняк, ветеран війни, заступник голови ГО «Альянс захисту прав військовослужбовців, ветеранів війни і військової служби».

Працюватиме приймальня у будні з 10:00 до 18:00 за адресою вул. Садова, 48. Більше інформації про роботу Центра можна дізнатись за телефоном: 0960860250.

Підписуйся на "ЧІС" у FacebookTelegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.


Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!