До Дня українського добровольця у Чорноморську відкрили пам’ятний знак «Полеглим за Батьківщину»
14 березня Україна вшановує подвиг тих, хто в 2014 році за покликом серця першим став на захист рідної землі. З нагоди відзначення цієї дати у Чорноморську в парку Праці пройшло урочисте відкриття пам’ятного знаку «Полеглим за Батьківщину».
Добровольці – українські захисники за велінням серця… Вони стали воїнами, тому що того вимагав обов’язок – боронити рідну землю від ворога. У звичайному житті ці звичайні хлопці були студентами, лікарями, інженерами, програмістами, фермерами… Створювали молоді сім’ї, виховували дітей, будували будинки, садили дерева… Та в 2014 році покинули все, аби захистити цілісність та суверенітет України і пройшли пекло найтяжчих бойових операцій: Широкине, Іловайськ, Дебальцеве, Мар’їнка, Донецький аеропорт… Їхні імена назавжди закарбувались в історії нашої країни…


У день відзначення подвигу українських добровольців у Чорноморську відкрили пам’ятний знак «Полеглим за Батьківщину».


У заході взяли участь чимало учасників АТО – мешканці Чорноморська, котрі захищали та продовжують захищати мирне небо в Україні. Їхній патріотизм та героїзм завжди будуть прикладом для майбутніх поколінь.


Чорноморська інформаційна служба дякує всім захисникам української землі! Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, миру і злагоди. Ще раз дякуємо за мирне небо! Повертайтесь якнайшвидше додому живими та з перемогою!



Підписуйся на "ЧІС" в Facebook, щоб бути в курсі головних новин Чорноморська.
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!