НЕК Укренерго відмінив стабілізаційні відключення на Одещині: ДТЕК повертає світло всім мешканцям регіону
ДТЕК Одеські електромережі повертає електроенергію всім клієнтам в Одесі та Одеській області, до яких застосовувалися стабілізаційні відключення світла за розпорядженням НЕК Укренерго з 08.00 до 11.00 27 жовтня. Найближчим часом усі домівки мешканців регіону будуть зі світлом.
Ситуація в енергосистемі лишається складною. Щоб підтримати енергосистему, всіх мешканців Одеси та області закликають споживати електроенергію економно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.

Бізнес-клієнтів просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

Ці прості кроки допоможуть знизити необхідність відключень та кількість відключених клієнтів.

Наразі це найкраща підтримка енергетиків, котрі в режимі 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло.

Нагадаємо, що у разі застосування за розпорядженням НЕК Укренерго стабілізаційних відключень, ДТЕК Одеські електромережі докладає всіх зусиль, щоб відключення тривали не більше 4 годин з похибкою 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами споживачів.

Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути відсутнім більш тривалий час. Про час та тривалість можливих відключень та відновлення постачання світла ми будемо повідомляти додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Одеські електромережі.

Зазначимо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами, тощо), через які наші споживачі можуть бути без світла.

Підписуйся на "ЧІС" у FacebookTelegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!