Відключення світла на Одещині можуть тривати до весни: розробляються нові графіки
Російські окупанти продовжують руйнувати енергосистему України та наносять нові удари по електростанціям, в тому числі і в Одеській області.  Про нинішню ситуацію з електропостачанням в регіоні під час брифінгу розповів генеральний директор ДТЕК «Одеські електромережі» Дмитро Григор’єв.
З 25 жовтня в Одеській області розпочали відключати електроенергію. Це пов’язано з тим, що ворог обстрілами завдав великої шкоди енергосистемі.
«У нас є відкритий діалог з військовою адміністрацією, Укренерго, Національною комісією для того, щоб в сьогоднішніх реаліях зробити все, що залежить від енергетиків, щоб електрика була. Треба, щоб всі відключення, які застосовуються для збалансування енергосистеми України, були зрозумілі кожному клієнту. Зараз в Одеській області введені графіки обмеження електроспоживання і застосовані дві-три черги графіків аварійних відключень. Ми зробили графіки, щоб клієнт зрозумів, в якої черзі він знаходиться. Але цей графік не є зручним і досконалим. Ситуація погіршується, ворог продовжує наносити удари, щоб знищити систему постачання електроенергії, – розповів Дмитро Григор’єв.

Також в ДТЕК зазначили, що відключення світла в регіоні за відповідними графіками можуть тривати до весни.

Ситуація змінюється щосекунди, але зараз в ДТЕК сподіваються, що зможуть розробити систему цілодобових графіків. Відключати обіцяють по чергам не більше, ніж на 4 години. Якщо відключення триває довше - це може бути пов'язане з аварією.

Підписуйся на "ЧІС" у FacebookTelegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!