У вівторок в Одеській області  діятимуть стабілізаційні відключення світла: як знайти графіки
У вівторок, 8 листопада, з 7:00 за розпорядженням НЕК Укренерго в Одеській області діють стабілізаційні відключення світла. Про це повідомили у компанії “ДТЕК Одеські електромережі”.
Оновлений графік потенційних відключень оприлюднений на сайті “ДТЕК Одеські електромережі”.
«Ситуація в енергосистемі напружена Просимо всіх клієнтів підтримати енергетиків у боротьбі на енергофронті. Для цього споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії зранку з 06.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів», - підкреслили енергетики.

Зазначимо, разом зі стабілізаційними відключеннями трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами, тощо), через які споживачі також можуть залишатись без світла.

Якщо у вас після скасування стабілізаційного відключення не з’явилось світло, слід повідомити про це через канали комунікації Viber або Telegram бот, або  через сторінки в соцмережі Facebook.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook, Telegram та Instagram, щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!