Смертельна аварія на Одещині: рятувальники дістали з каналу автівку з двома загиблими

Автопригода сталася 14 грудня між селами Кислиця та Стара Некрасівка в Ізмаїльському районі. Подробиці повідомили в пресслужбі Нацполіції в Одеській області.

На спецлінію «102» надійшло повідомлення від місцевої жительки про те, що її чоловік декілька днів тому поїхав з дому на своїй автівці та досі не повернувся. Поліцейські негайно розпочали пошуки зниклого. Опитавши людей, правоохоронці з’ясували, що розшукуваного востаннє бачили біля місцевої водойми 13 грудня. 

15 грудня вранці у каналі для зрошення полів, який розташований між селами Кислиця та Стара Некрасівка, поліцейські виявили у воді автомобіль, що належав зниклому безвісти чоловіку.

В автомобілі знаходились тіла зниклого чоловіка та його знайомої односельчанки.     

Попередньо правоохоронці встановили, що водій не впорався з керуванням, виїхав з траси і в’їхав у водойму. 

Наразі відомості за вказаним фактом внесені до ЄРДР  за ч. 3 ст. 286 КК України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобам, якщо вони спричинили загибель кількох осіб.

У рамках кримінального провадження поліцейські призначили низку експертиз, у тому числі для встановлення точної причини смерті чоловіка і жінки. Попередня ж причина смерті – асфіксія внаслідок  утоплення.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська.

Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!