Заробітна плата керівників медичних установ Чорноморська: скільки отримує новий директор стоматології

Станислав Тютюннік, який з квітня цього року очолює комунальне некомерційне підприємство «Стоматологічна поліклініка міста Чорноморська», за два з половиною місяці на новій посаді отримав близько 130 тис. грн заробітної плати. Такі відомості «Чорноморська інформаційна служба» отримала від самого КНП на відповідний запит.

Згідно з отриманої інформації, Станислав Тютюннік в кріслі директора комунального некомерційного підприємства «Стоматологічна поліклініка міста поліклініка", за пів місяця квітня отримав – 18 650 грн, у травні – 25 920 грн, а в червні – 87 477 грн. 

Зазначимо, на нову посаду Станислава Тютюнника призначили у середині квітня. До цього   міську стоматологію очолювали Тетяна Агакішева та Ольга Савінська.

Нагадаємо, Чорноморська інформаційна служба почала публікувати цикл матеріалів про заробітні плати керівників комунальних установ та начальників відділів та управлінь Чорноморської міськради. Раніше ми опубліковували відомості щодо зарплатні Ольги Волкової, директора комунального некомерційного підприємства «Чорноморський міський центр первинної медико-санітарної допомоги».

 

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 


Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!