Відомий український співак Дмитро Монатік відзначив роботу, в якій взяла участь танцівниця з Чорноморська Антоніна Тімуш

Керівники студій танцю Dance art (Одеса) та Timush Club (Чорноморськ) виклали в соцмережі відео запального танцю під пісню Дмитра Монатіка. Роботу танцівників відзначив і сам відомий український співак.

Неймовірне відео запального танцю, зняте не березі Чорного моря, під пісню Дмитра Монатіка "А що?" виклали в соцмережі ввечері 1 серпня.

Його учасниками стали керівники та вихованці студій "Dance art" (Одеса) та "Timush Club" (Чорноморськ).

За лічені хвилини відеоробота набрала більше сотні схвальних відгуків та коментарів. Не залишився осторонь і сам виконавець Дмитро Монатік, який не лише прокоментував відео, а й поділився ним у своїй Stories в 
Instagram.

"Здається нічого надзвичайного, але для нас це справжна подія. Коли люди такої величини своєї професії помічають тебе, це надзвичайно мотивує, ти точно знаєш, що займаєшся своєю  справою, хочеться робити ще більше. У голові купа творчих ідей, які тепер ще швидше хочеться реалізувати, щоб показати всім, які у нас в Україні талановиті люди. Посміхатися, танцювати, рухатись вперед - їм не заважають ні щоденні обстріли, ні недоспані ночі. Ми всі - неймовірно сильні", - підкреслила керівниця чорноморської студії бальних танців Антоніна Тімуш.

Переглянути відео можна за посиланням.

Нагадаємо, що зовсім скоро у "Timush Club" стартує новий набір груп. Тут можуть займатись не лише діти, а й дорослі. У студії працює спеціальна група  "18+".

Подробиці за телефонами:

+38(063) 632-37-95 Олена
+38(099) 294-39-57 Анна
+38(093) 75 61 461 Антоніна.

Підписуйся на "ЧІС" у Facebook та Telegram щоб бути в курсі головних подій Чорноморська. 


Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!