У Чорноморську пройшло чергове засідання у справі колишнього міліціонера та охоронця В’ячеслава Лазарєва
2 травня 2016 року в с. Троїцьке машина, за кермом якої був В’ячеслав Лазарєв, врізалась в автомобіль Андрія Перекитного. Після аварії охоронець виправної колонії В'ячеслав Лазарєв жорстоко побив Андрія Перекитного. Від отриманих травм чоловік помер на місці. Колишнього правоохоронця вдалося затримати. Ця справа набула великого розголосу,  тож і сьогодні за ходом  судового процесу над Лазарєвим продовжують слідкувати активісти.
Судовий процес у справі колишнього міліціонера та охоронця В’ячеслава Лазарєва розпочався у вересні минулого року. Вже відбулося близько 10 засідань суду. На сьогоднішній день «представники Феміди» опитують свідків у цій непростій справі. За ходом судового процесу вже кілька місяців детально стежить громадський діяч та активіст Сергій Стерненко.

«Вчора вдалося опитати трьох свідків, які дали свої показання та детально розповіли про те, як Лазарєв майже годину вбивав Андрія. Він стрибав на тілі, а після того, як Андрій помер, навіть «помочився» на нього.  Це підтвердили двоє з трьох свідків. На наступному засіданні продовжать опитувати свідків. Лазарєв традиційно подає різні клопотання, для того щоб лише затягнути процес. В одному з них він заявив, щоб його «випускали з клітки», бо він хоче сидіти біля свого адвоката, при цьому порівнював себе з Єфремовим. Сьогодні надзвичайно важко говорити про те, яким буде судове рішення, але я сподіваюсь, що воно буде законним і Лазарєв отримає те, що заслужив», - розповів  Сергій Стерненко.


Наступне засідання у цій справі пройде найближчої п’ятниці, 24 лютого о 14.30.
Ctrl
Enter
Помітили помилку?
Виділіть текст і натисніть Ctrl+Enter

Коментарі

Мінімальна довжина коментаря - 50 знаків. Коментарі модеруються
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Коментарів ще немає. Ви можете стати першим!